Om os

Limboland er skabt af journalister i et ingenmandsland mellem papir og skærm. På den ene side truer avisdød og hovedløs klikjagt. På den anden side venter digitale drømme, der ikke betaler sig økonomisk.

Men rundt omkring i verden lykkes journalister med at finde løsninger. De skaber platforme, hvor tekst, video og lyd spiller sammen. Hvor fortællende og dybdegående journalistik får nye dimensioner – og hvor læserne vil betale for kvalitet på nettet.

Vi holder øje med, hvad der rører sig i medieverden. Vi afprøver værktøjer, kigger på tendenser og deler inspiration. Vi vil vise, hvordan medier verden over bryder med traditioner og udfordrer grænserne for digital journalistik – og vi håber, at du har lyst til at smide dine egne betragtninger med i puljen.

Skribenter og stiftere:

Niels Rytter
Niels Rytter

Skriver ofte om digital nytænkning, tendenser og om små historier, der er store. Uddannet cand.comm i journalistik og internationale udviklingsstudier fra Roskilde Universitet med speciale i dagsordner og fortællerammer på mikrobloggen Twitter.

Twitter: @NielsRytter

Frauke Giebner
Frauke Giebner

Nu: spæde skridt i tv-branchen Før: freelance fra Christianshavn og Rio de Janeiro. Praktik på Politiken, uddannet i Berlin, Beirut og Trekroner. Vild med subkulturer og digitale fortællinger.

Anders Haubart Madsen
Anders Haubart Madsen

Digital romantiker med hang til luftkasteller, konspirationer og skrækscenarier. Uddannet journalist i 2012 fra Danmarks- Medie og Journalisthøjskole/Politiken/Universidad Nacional Autónoma de México.

Twitter: @Ahaubart